TRX76054-1 La Trax Teton 1/18 brushed 4wd racer RTR

Auto's/boten/heli's/vliegen

 | 

Elektro auto's en voertuigen

<< Vorige - Volgende >>


TRX76054-1 La Trax Teton 1/18 brushed 4wd racer RTR


Artikelcode: TRX76054-1TRX76054-1 La Trax Teton 1/18 brushed 4wd racer RTR

TRX76054-1 La Trax Teton 1/18 brushed 4wd racer RTR

Traxxas 2,4 GHz-radiosysteem
Waterdicht stroomsysteem voor opwindend  rijden in alle weersomstandigheden
Robuust off-road monster truckplezier en veelzijdigheid.

De Teton ™ bundelt een groot avontuur in alle weersomstandigheden in een krachtige off-roader met vierwielaandrijving die snel en veelzijdig is voor radiogestuurd plezier, altijd en overal. Deze zware rig checkt in op  de1/18 schaal, maar het doelmatige ontwerp pakt eenvoudig ruw wegterrein aan. Dankzij de steile naderingshoek kunnen de grippy-banden grote rotsen en hoge opstanden aanvallen met agressieve klimactie. Soepele dempers met olie gevuld  houden de veerbeweging onder controle over rotsachtig terrein en maken de landingen makkelijk wanneer U van grote sprongen afkomt. De kracht op het parcours is verzekerd met beproefde asaandrijving, metalen ring en rondsels in de differentiëlen en soepele, langhoudende kogellagers. Vuil op de grond en slingerend grind zijn slechts een deel van het plezier, aangezien de volledig proportionele elektronische snelheidsregeling en krachtige motor pittige acceleratie en opwindende snelheid leveren.
Teton is gebouwd om afstanden te overbruggen en is altijd klaar voor je volgende off-road avontuur. Allweather-elektronica beschermd de electronica voor rijplezier door beken, modder en sneeuw. Het 2,4 GHz-radiosysteem met een groot bereik heeft altijd het commando. De LaTrax Teton is perfect voor elke leeftijdbestuurder of vaardigheidsniveau en wordt volledig geassembleerd, geverfd en Ready-to-Explore ™ geleverd. Met de meegeleverde 6-cellige 7.2V NiMH-batterij en oplader voor laden op 220 volt. Alles wat je nodig hebt, zit in het pakket. De LaTrax Teton wordt aangedreven door Traxxas; beschermd door Traxxas-ondersteuning van wereldklasse, 100% beschikbaarheid van onderdelen en de LaTrax Lifetime Electronics-garantie .

Hoge capaciteit 7,2 volt NiMH-batterijpakket met iD ™
Teton bevat een iD-uitgeruste 7,2 v NiMH-batterij en een handige oplader voor 220 volt. Dit krachtige pakket is voorzien van zware constructie, 16-gauge draden en Traxxas 'exclusieve gepatenteerde High-Current Connector voor efficiënte krachtoverbrenging, run na run. Alles wat je nodig hebt zit in de doos, zelfs 4 AA-alkalinebatterijen! Traxxas iD-laders (afzonderlijk verkocht) detecteren automatisch LaTrax / Traxxas iD-batterijen en stellen automatisch de laadinstellingen in en optimaliseren deze voor een ongeëvenaarde veiligheid en eenvoud van laden.
Off-Road Veelzijdigheid op vier wielen
Teton blijft trouw aan het bergterrein waarnaar het vernoemd is met veelzijdige off-road prestaties. De vierwielaandrijving die u plaatsen brengt die u misschien niet verwacht. De eenvoudige en efficiënte asaandrijving zorgt voor grip, voor betere bodemvrijheid en agressieve tractie. Echte vierwiel onafhankelijke ophanging houdt de banden op de grond over alle verschillende soorten terreinen van gladde trottoirs tot grindbodemkreekbedden. Teton past gemakkelijk in een rugzak. Of u nu gaat wandelen of rijden, hoe ver kan Teton u meenemen op uw outdooravontuur?

Waterdichte, weerbestendige elektronica voor totale rijvrijheid
Waterbestendige, weerbestendige elektronica zorgt ervoor dat uw plezier niet stopt, alleen vanwege een beetje water. Teton vertraagt ​​niet voor plassen, modder, ijs of sneeuw! De waterbestendige servo en de verzegelde, verzegelde ontvangerbox, waar octrooi op aangevraagd is, laat je doorgaan, zelfs in natte omstandigheden die andere trucks terugsturen naar de werkbank. Het is totale rijvrijheid! Bestuur de Teton waar je wilt, wanneer je maar wilt - de enige beperking is je verbeelding.
100 % volledig gemonteerd en klaar om te verkennen ™
De 1/18 LaTrax Teton is volledig gemonteerd met een 2,4 GHz radiosysteem, een gelakte body  voorzien van decals en eenvoudige instructies. Een LaTrax 7,2V oplaadbare NiMH-batterij, stopcontactlader en 4 Traxxas Power Cell AA-alkalinebatterijen zijn ook inbegrepen. Alles wat je nodig hebt voor de lol is in de doos.

SNELLE FUNCTIES OP 1/18 LATRAX TETON (# 76054-5)
1/18 LaTrax Teton ProGraphix ® veelkleurig geverfde body
Mogelijk gemaakt door Traxxas voor prijswinnende prestaties en ondersteuning
Allweather-elektronica voor het hele jaar door plezier
Vierwielaandrijving voor superieure off-road veelzijdigheid en grip
Krachtige motor voor agressieve acceleratie en opwindende snelheid
Ready-to-Explore met de meegeleverde 6-cellige 7.2V NiMH-batterij en netstroomlader
Volledig onafhankelijke ophanging voor uitzonderlijke off-road handling en controle
Gladde, met olie gevulde schokdempers de veel veeruitslag
Voor en achter alle metalen versnellingsdifferentiëlen
Metalen lagers en rondsels
Eenvoudige en efficiënte asaandrijving
Duurzame constructie die is gebouwd om lang mee te gaan

€ 144.95
Voorraad: 1


Aantal   
Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING