950060- 4 geladen Panasonic eneloop AA cel

Onderdelen op merk

 | 

Rappid/Carson/Tamiya


950060- 4 geladen Panasonic eneloop AA cel


Artikelcode: 950060-4950060- 4 geladen Panasonic eneloop AA cel

950060 1 geladen Panasonic eneloop AA cel per stuk

Panasonic Eneloop AA 2000mAh oplaadbare batterij
Ook bekend als AA, HR6, penlite, mignon, Ready to use en LSD (low selfdischarge)

Minimal: 1900 mAh
Typical: 2000 mAh
Aantal keer herladen: 2100x

De Eneloop batterijen zijn ontwikkeld met het concept duurzaamheid en zorg voor de planeet in het achterhoofd.
De batterijen zijn volledig opgeladen bij aankoop en kunnen tot 2100 keer herladen worden. De Eneloop batterijen hebben eveneens een trage zelfontlading wat ervoor zorgt dat ze langer gebruikt kunnen worden dan de gewone alkaline batterijen.
Bovendien behouden Eneloop batterijen na 5 jaar nog steeds 70% van hun oorspronkelijke capaciteit.
De zaklamp in Uw meterkast zal b.v. na 5 jaar nog functioneren als de stroom een keer uitvalt. Ook de bekende lekkage van oude lege batterijen die de polen van uw toestel vernielt is met het gebruik van eneloop cellen niet meer aan de orde.
 

De aankoopkosten van de Eneloop batterijen heeft u snel terugverdiend als u weet dat ze trager zelfontladen en sneller en vaker kunnen worden opgeladen dan traditionele Nimh batterijen.
Op lange termijn is de aankoop van de Eneloop batterijen dus een besparing op uw budget.
 

Naast hun hippe en strakke design, is de technologie van Eneloop onmisbaar in alle aspecten van het leven: thuis in verschillende toestellen zoals afstandsbedieningen, draagbare telefoons of speelgoed maar ook op het werk is Eneloop onmisbaar. De Eneloop batterijen zijn ook uiterst geschikt voor het gebruik in draadloze toetsenborden, fototoestellen en nog veel meer.Deze AA penlite eneloops hebben zeer weining zelfonlading en zijn dan ook zeer geschikt voor b.v. zenders.
Verder zijn eneloops ook geschikt als tractie accu de ontlading is zeer goed.
€ 15.95
Voorraad: 0


Aantal   Klanten kochten ook deze produkten
Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING