TRX44056-3 Traxxas Nitro Slash TSM elec. starter

Auto's/boten/heli's/vliegen

 | 

Nitro auto's

<< Vorige


TRX44056-3 Traxxas Nitro Slash TSM elec. starter


Artikelcode: TRX44056-3TRX44056-3 Traxxas Nitro Slash TSM elec. starter

TRX44056-3 Traxxas Nitro Slash TSM elec. starter

TRX ® 3,3 Racing Engine
waar de macht Meets Technology ®  Geen enkele andere motor combineert kracht, betrouwbaarheid en gemak, alsmede de TRX 3.3 Racing Engine. Deze krachtige motor beschikt over een precieze composiet schuifcarburateur voor eenvoudige afstemming en scherpe gasrespons, PowerTune ™ blauw geanodiseerde koelkop, beproefde IPS krukas en multi-poort achteruitlaat. De TRX 3.3-motor is ook uitgerust met het exclusieve Traxxas EZ-Start ® elektrisch startsysteem dat het starten van de Nitro Slash net zo eenvoudig maakt als het indrukken van een knop.

 
Nitro Slash (# 44054) - EZ-StartEZ-Start ® Elektrisch starten
Met EZ-Start zijn er geen startkabels, glowstarters of gedoe nodig. In plaats daarvan hoeft u alleen de EZ-Start in de startpoort te steken en op de startknop te drukken. Er is maar één hand voor nodig! De Traxxas EZ-Start steekt de gloeibougie aan en start de motor in seconden, en de exclusieve Smart Start ™ -technologie bewaakt kritieke startfuncties, detecteert en diagnosticeert potentiële problemen voor een probleemloos starten van de motor elke keer. LED's bieden realtime status en waarschuwen u zelfs wanneer een gloeibougie defect is.

 
'S Werelds meest geavanceerde Ready-to-Race ® radiosysteem

TQi-radiosysteemTraxxas-modellen verdienen 's werelds meest geavanceerde Ready-To-Race radiosysteem. Het radiosysteem is immers de enige verbinding tussen de bestuurder en de machine. Het moet nauwkeurig, comfortabel, krachtig en betrouwbaar zijn. Het Traxxas ®  TQi ™ -radiosysteem wordt geleverd met een volledige reeks afstemmingsfuncties; lang bereik, hoog uitgangsvermogen, 2,4 GHz signaal en bewezen Traxxas-betrouwbaarheid voor ijzersterke prestaties. Het is zo geavanceerd; het heeft zelfs geen externe antenne nodig. De belangrijkste functie kan echter al in uw zak zitten. De TQi kan worden uitgerust met een optionele Traxxas Link draadloze module (# 6511) waarmee uw Android, iPad ® , iPad mini ® , iPhone ®  of iPod touch ® kan worden veranderd in een krachtig afstemmingsprogramma voor uw Traxxas-model. Het kleurendisplay combineert met de  Traxxas Link ™ -app  om een ​​intuïtieve grafische high-definition gebruikersinterface in kleur te bieden die de mysteries van het optimaliseren van uw radiosysteem voor ultieme voertuigcontrole ontgrendelt.

Traxxas Stability Management (TSM) 
Traxxas Stability Management ®
Micro-ontvanger, TQi 2,4 GHz met Traxxas Link en TSM (5-kanaals) (# 6533) (driekwartweergave)Traxxas Stability Management TSM ®maakt het mogelijk om alle extreme kracht, snelheid en versnelling te ervaren die in Traxxas-modellen is ingebouwd door het veel eenvoudiger te maken om het voertuig te besturen op gladde oppervlakken zoals los vuil, glad beton en zelfs ijs en sneeuw. Sla hem van de lijn en TSM gaat aan het werk, detecteert de richting van het voertuig en maakt stuurcorrecties om rechtuit fullthrottle-versnelling te bieden zonder fishtailing, spinouts en verlies van controle. TSM werkt ook tijdens het nemen van bochten, waarbij eerst intuïtieve correcties worden aangebracht om de lijn van het voertuig te handhaven en vervolgens het gaspedaal eerder in de bocht hameren voor veel hogere uitlaatsnelheden. Het remmen is aanzienlijk verbeterd, aangezien TSM werkt om Traxxas-vrachtwagens recht te houden totdat ze volledig tot stilstand komen. Traxxas TSM biedt alle voordelen die moderne elektronische stabilisatie te bieden heeft zonder inbreuk te maken op het rijplezier of onverwachte bijwerkingen te introduceren die kunnen worden gevonden op andere systemen zoals drastisch verminderde draaicirkel, remhulp die time-out (stopt), gasklepbeperkingen en een algemeen niet-verbonden rijgevoel. De ingenieurs van Traxxas hebben superieure afstemmingsalgoritmen ontwikkeld die op zeer snelle, nauwkeurige elektronische componenten werken om een ​​systeem te creëren dat onzichtbaar op de achtergrond werkt, zonder ooit het gas te beperken. TSM kan nauwkeurig worden afgesteld (of uitgeschakeld) voor verschillende oppervlakken door eenvoudig de multifunctionele knop op de TQi-zender aan te passen of door de schuifregelaar in de Traxxas Link-app aan te passen. Het resultaat is sneller, gemakkelijker en met meer plezier rijden. In feite,

Alles is Traxxas-stoer zoals je zou verwachten. Dit is een korte cursusprestatie op een geheel nieuw niveau! (klik hier voor meer informatie over TSM)

­TSM VOORDELEN
­
TSM maakt Traxxas-voertuigen gemakkelijker te besturen, met name op losse oppervlakken
TSM maakt rijden leuker doordat de bestuurder harder kan accelereren en sneller kan rijden met veel meer controle
TSM werkt om voertuigen over ruwe oppervlakken te stabiliseren omdat het gyro-effect van de draaiende voorbanden blijft "sturen" wanneer het voertuig in de lucht is
TSM verbetert de remprestaties aanzienlijk, waardoor het voertuig niet kan draaien
TSM maakt hogere bochtsnelheden mogelijk
TSM beperkt nooit gas (of plezier!)
Met TSM kan de bestuurder harder accelereren bij het verlaten van een bocht
TSM werkt onzichtbaar op de achtergrond
De bestuurder behoudt zijn verbonden gevoel met het voertuig
De hoeveelheid TSM-assistentie is volledig instelbaar •
TSM kan worden uitgeschakeld of aangepast via de TQi-zender
TSM is volledig compatibel met Traxxas Link
TSM vereist geen ingewikkelde installatie of instructies.
­
­
 
ML2AN-2Amp-DC-Charger-MolexDC
-piekdetector van 2 ampère Snelle lader Nitro Slash bevat een piekdetector van 2 ampère voor snel, gemakkelijk en probleemloos opladen van de EZ-Start-batterij. De lader gebruikt een 12 Volt DC-stopcontact om op te laden voor opladen in het veld. De schitterende LED geeft de oplaadstatus terwijl de batterij wordt opgeladen. De piekdetecterende oplader is geoptimaliseerd voor het opladen van Traxxas Power Cell NiMH-batterijpakketten. Sluit gewoon de meegeleverde Power Cell-batterij aan voor een perfecte lading, run na run.

 
Met olie gevulde ultraschokken (# 3762A), witte veren met progressieve snelheid (# 4957R) (opengewerkt)Met olie gevulde Ultra Shocks ™
De geavanceerde met olie gevulde Ultra Shocks maken gebruik van X-ringtechnologie voor een perfecte afdichting en supergladde prestaties. Ze zijn volledig instelbaar met een breed scala aan oliën, veren en zuigers. Kenmerken omvatten drukblazen voor lucht / olie-scheiding en veerklemmen om de rijhoogte en veervoorspanning nauwkeurig te veranderen. Ze kunnen binnen enkele minuten worden vernieuwd met onze goedkope schokreconstructiekits.

 
Nitro Slash (# 44054) - LuchtfilterGroot groot volume tweetraps luchtfilter
De krachtige TRX 3.3-motor van de Nitro Slash ademt schone lucht door een groot luchtfilter. Het tweetrapsontwerp vangt grote deeltjes in het buitenste element, terwijl het binnenste element schone lucht naar de motor stroomt. De schuimelementen met een grotere diameter zorgen voor een grotere luchtstroom en meer lucht betekent meer paardenkracht.

 
Nitro Slash (# 44054) - Brandstoftank150cc brandstoftank
Meer brandstof betekent meer rijtijd tussen de navullingen, en met 150cc aan boord rekt Nitro Slash elke run. Een trekhendel maakt het gemakkelijk om de tank open te rukken voor snel vullen, en de tank is speciaal ontworpen om een ​​constante brandstofstroom te behouden, ongeacht de rijomstandigheden. Het verlaagde carter van de tank houdt de brandstofopname ondergedompeld en schotten voorkomen dat brandstof uit de carter kan klotsen.

 
Nitro Slash (# 44054) - OntvangerboxIngesloten ontvanger en batterijdozen
De compacte batterijdoos accepteert 4 AA-alkalinebatterijen of een oplaadbare ontvanger met 5 cellen (# 3037 wordt apart verkocht) en integreert de aan / uit-schakelaar voor gemakkelijke toegang. De ontvanger bevindt zich in een afgesloten doos om hem te beschermen tegen vuil, vuil en spatten van brandstof.

 
Krachtige servo (# 2055)Krachtige stuur- en gasservo s
Een supersnelle korte koerswagen heeft krachtige servo's nodig voor responsieve prestaties. De meegeleverde Traxxas stuurservo met hoog koppel wordt standaard geleverd voor verbeterde stuurautoriteit en betrouwbaarheid.

 
Nitro Rustler (# 4407 / # 4409 / # 44094) Magnum 281-transmissieMagnum 281 ™
-transmissie De Nitro Magnum 281 ™ -transmissie met één snelheid is gebouwd Nitro Tough ™ met 32 ​​spoedversnellingen, metalen topversnelling en vrijloopwiel en soepel lopende, duurzame precisiekogellagers. Dit beproefde, op de baan geteste ontwerp met drie versnellingen is gebouwd voor prestatietoepassingen.

 
Nitro Slash (# 44054) - Slipper Clutch
Verstelbare slipper koppeling
De slipper koppeling op de Nitro Slash is volledig instelbaar om de vermogensafgifte naar de achterwielen te regelen voor meer tractiecontrole op een breed scala aan oppervlakken. Het beschermt ook de transmissie tijdens impactlandingen met grote impact.

  
Differentieel voor Nitro Slash (# 44054), Nitro Rustler (# 4407 / # 4409 / # 44094) en Nitro Stampede (# 4109)Planetaire versnellingsdifferentieel
Het Traxxas planetaire versnellingsdifferentieel heeft een nylon behuizing voor een lange levensduur. Het maakt gebruik van interne tandwielen van gehard staal voor maximale sterkte tijdens rigoureuze off-road bashen. Dit type differentieel vereist vrijwel geen onderhoud en het efficiënte ontwerp zorgt voor een maximaal koppel voor het versnipperen van de banden op de wielen.

 
Nitro Slash (# 44054) - AandrijfasHeavy-duty
aandrijfassen Nitro Slash's telescopische aandrijfassen met kruiskoppeling zien er misschien bekend uit, maar ze zijn geëvolueerd voor meer sterkte en articulatie. Traxxas U-joint aandrijfassen zorgen voor maximale ophanging beweging wat resulteert in langere rijwegen en strakker draaien. Extra materiaal- en ontwerpaanpassingen verhogen de koppelafhandeling aanzienlijk. De assen kunnen zelfs worden gebruikt om Nitro Slash en andere Traxxas-modellen te upgraden!

 
Nitro Slash (# 44054) - Tuned PipeTuned Pipe
Noem het een fabrieks 'fabriekspijp'. De pijplengte en -vorm zijn afgestemd op de TRX 3.3 om het meeste vermogen uit het breedste toerentalbereik te halen. Het enige dat betekent is dat je het gas bij elke snelheid hard kunt vastpakken en een serieuze rust kunt krijgen.

 
Nitro Slash (# 44056-3) Driekwart (replica-instanties)

Race Replica geverfde lichamen
Nitro Slash rolt uit de doos, klaar voor actie met een in de fabriek afgewerkte en gemonteerde Race Replica body en emblemen die al voor je zijn aangebracht, dus zijn Ready-to-Race ® .

 
Nitro Slash (# 44056-3) Driekwart chassis (rode parels)Realistische en functionele voor- en achterbumpers
Meer dan alleen stijlstukken, bieden de buisvormige voor- en achterbumpers van Nitro Slash bescherming tegen botsingen en dragen ze bij aan het realistische uiterlijk van de truck. De bumpers zijn ontworpen om te buigen en terug te veren van schokken om het chassis en de carrosserie te beschermen.

 

 
Nitro Slash (# 44054) - Bellcrank besturingVerstelbare stalen spanschroeven In de
fabriek gemonteerde, zware stalen spanschroeven maken camber en teenafstemming mogelijk. De Nitro Slash is direct uit de doos volledig instelbaar om de handling behendigheid en hoge snelheid te optimaliseren. Gevangen stangkoppen zorgen voor een ongeëvenaarde duurzaamheid en springen er gewoon niet uit.

 
5x11 blauwe rubberen kogellagers (# 5116)Rubberen kogellagers
Nitro Slash is gebouwd voor extreem offroad gebruik, dus alleen de beste rubberen kogellagers zijn voldoende. De precieze kogellagers van Traxxas zijn bestand tegen vuil en stof en leveren langdurige, wrijvingsarme prestaties, run na run.

 

 
Meer dan $ 50 aan inbegrepen accessoiresMeer dan $ 50 in Meegeleverde accessoires
Traxxas Top Fuel ® Power Plus ™ en 8 AA batterijen zijn alles wat je nodig hebt om te gaan uit de doos naar de achtertuin met de Nitro Slash. De Nitro Slash is volledig geassembleerd, met voorgelijmde banden, een gemonteerde en getrimde ProGraphix ® body en ingevoerde elektronica. Maar we zijn daar niet gestopt, een hoogwaardige 6-cel EZ-Start-batterij wordt geleverd met een 2-amp DC piek detecterende snellader. Een 500cc brandstoffles is ook inbegrepen voor snelle vullingen, en er is zelfs een reserve gloeibougie en luchtfilterelement om je sterk te houden. Een precisiegereedschap met speciaal gereedschap is ook inbegrepen voor eenvoudig onderhoud. Bijna alles wat je nodig hebt om Nitro-plezier op de Traxxas-manier te ervaren, zit al in de doos.

 

MODEL 44056-3 : Volledig geassembleerd, Ready-To-Race ® , met TQi ™ 2,4 GHz radiosysteem,
Traxxas Stability Management ® , 2-amp DC piekdetectie snellader en TRX 3.3 ® Racing Engine.

 
€ 399.95
Voorraad: 1


Aantal   Optioneel
Copyright BMS RC TUNING - All Rights Reserved. Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners, used here for review purposes only. Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. BMS RC TUNING is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders en affiliates. Heb je vragen, opmerkingen of een klacht KLIK HIER om met ons contact op te nemen. Privacy Policy van BMS RC TUNING